Стандартни клавиатури

 

Лазерното надписване на стандартни клавиатури като метод не предлага възможност за избор на цветове (примерно червено). Оцветяването е строго индивидуално спрямо материала. Прави се тест за нюанс на дискретно място преди гравирането.

Предлагаме лазерно надписване на клавиатури на лаптопи! Директно гравиране на клавишите без изтриващи се бои или падащи лепенки.  Преди самото гравиране може да се направи проверка за съвпадение на символите с клавиатурата. Буквите биват позиционирани на оптимално най-подходящото място според конкретните възможности. Взима се под внимание наличието на други фабрични знаци (стари надписвания или допълнителни езици).

Предлагаме надписване на кирилица (BDS стандарт). 

Надписваме клавиатури и на други езици: руски, немски, гръцки, френски, арабски, английски и др.. Предварително се прави заявка за желания език. По желание на място може да се провери позицията на символите за конкрeтната клавиатура преди самото гравиране. Може да отправите запитване за друг език по телефона или e-mail.

Важно! Клавиатурите се гравират директно без да се налага тяхното демонтиране. При гравирането на даден език е възможно и дописване на допълнителни символи по заявка.

e-max.it: your social media marketing partner

Експресно надписване

 

Стандартни клавиатури

 

Светещи клавиатури