Лазерно гравиране на часовници

 

Студио Лазермарк предлага лазерно гравиране на ръчни часовници. Гравирането е прецизно, без необходимост от разглобяване на часовника (сваляне на капака) и по-никакъв начин не нарушава работата на часовника.

Стандартно се гравира капака на часовника. Разполагаме с набор от шрифтове, от които може да се избере. Текста няма ограничение в броя символи. Ще изпишем цялото пожелание, като единственото изискване е да се събира на свободното място оставено от производителя, т.е. около фабричните надписи и лога. Практиката ни е показала, че случаите, в които не е възможно да гравираме на капака (свободното място е прекалено малко или такова липсва) са много редки. Прецизността на лазера позволява гравиране на символи под 1мм, които се четат без затруднение. Освен текста може да се поставят различни готови символи като: сърце, безкрайност и др.. Надписа може да се върти по капака, да е прав, да  се разпределя на няколко места около фабричния, винчета или други орнаменти, съобразен изцяло с мястото и крайната визия. 

По желание или, в случаите, когато няма къде да се пише на капака, може да се гравира на метални части от закопчалката или каишката. Защо е по-добре да са метални, а не кожата, силикона или керамиката на самата каишка? С времето при носенето повечето материали се захабяват или повреждат. Това ще намали качеството на надписа, като го направи по-блед или нечетим. 

В много редки случай гравираме и самия корпус на часовника, когато това е възможно (като място, дъга и т.н.).

Композицията се прави пред клиента, давайки възможност да се види как ще изглежда предварително. Лазерното гравиране на часовник отнема около 15 -20 мин. според сложността и се прави на място в офиса ни. Така може да се изчака и вземе веднага. Единственото условие да се позвъни предварително.

 

Галерия 

e-max.it: your social media marketing partner