Skip to content

Заложи на идеята, бъди уникален

Винаги е време за малко внимание. Направете подарък.

Гравираме артикули донесени от клиента или наши (разгледайте “Подаръци”).

Ще получите професионална консултация на място. Надписваме единични бройки експресно.

Предлагаме галерия с готови изображения. Векторизираме изображения по поръчка. Изпратете ги на нашия мейл и ще Ви върнем възможните варианти за изработка. 

Студиото извършва експресно лазерно гравиране в рамките на 15 минути за единични поръчки. Позвънете предварително! Необходимо е да запазите час.

Студиото извършва експресно лазерно гравиране в рамките на 15 минути за единични поръчки. Позвънете предварително! Необходимо е да запазите час.

Лазерно гравиране на дърво и кожа

Надписваме всички видове дърво и кожа. Изделия с различни форми и размери. Работим с изделия то естествена и изкуствена кожа, гума и силикон, пластмаса.

Лазерно гравиране на метал

Гравираме всички видове метални изделия, като химикалки, часовници, халки, ръкавели, запалки, ножове, бижута, термоси и много други. Работим с индивидуални бройки и количества донесени от клиента.

Лазерно гравиране на стъкло

Надписваме изделия от стъкло и кристал.  Гравираме чаши, пепелници, гарафи, кани, парфюми и много други.

Лазерно гравиране на оръжия

Надписваме ножове, мечове, пистолети и пушки. Поставяме текст и изображенията. Предлагаме галерия с изображения и шрифтове.

Лазерно гравиране на пръстени и халки

Надписваме злато, сребро, стомана, родирани, позлатени, боядисани метали. Разполагаме с набор от шрифтове, от които може да се избере.

Лазерно гравиране на часовници

Предлагаме лазерно гравиране на ръчни часовници. Гравирането е прецизно, без необходимост от разглобяване на часовника (сваляне на капака) и по-никакъв начин не нарушава работата на часовника.

Рекламни количества

Брандираме рекламни количества в кратки срокове на преференциални цени. Ще получите мостра. Векторизираме лога по заявка за нуждите на лазерното гравиране.